Dragiša Obradović, MPharm, MChem, Medical Science Liaison

Vera u sličan ideal - isporuka inovacija za budućnost radeći sada ono što će pacijentima biti potrebno u budućnosti. To je zaista značajna i velika vizija, a zapravo, još veća misija.

Roche sam zamišljao kao veliki sistem stručnjaka iz različitih oblasti, fokusiranih na istu želju i cilj. Nakon prva 3 meseca, shvatio sam da se doživljaj rada u Roche-u ne može prepričati, već se mora iskusiti, jer znate da će svaka misao biti saslušana i uvažena, a da je dobrobit pacijenata zaista u fokusu celog tima i kompanije.

  • Humanost

  • Briga o pacijentima

  • Briga o zaposlenima

  • Učestvovanje u kreiranju bolje zdravstvene budućnosti čovečanstva

  • Istrajnost,

  • objektivnost,

  • konzistentnost

  • i čvrsta vera.

Dobrobit za pacijente nakon uspešnog lečenja. To je momenat kada zapravo u potpunosti shvatite značaj rada za dobrobit pacijenata. To je lična opojna satisfakcija koja se zaista ne može meriti niti upoređivati, jer vaš rad kreira najvažniji resurs - zdravlje.

Generalno mislim da rad u Roche-u donosi pristup ogromnom znanju.  Pokušao bih da još više to znanje umrežim i podelim kako na lokalnom, tako i na globalnom nivou.  Znanje je nešto što nam niko ne može oduzeti, ali ga itekako možemo podeliti.

Ono što i najviše volim u poslu je budućnost pacijenata kojima smo pomogli. To me pokreće svaki dan, u svakom projektu i na svakom zadatku, saznanje da moj rad ima neku višu svrhu, plemenitu i humanu.

Organizacioni ekosistem. Radom na boljim ishodima po pacijenta, kompanija ne zaboravlja sopstvene zaposlene. Posvećuje se vreme kako eksternim tako i internim željama i procesima.

Biti deo sistema je čast, ali i velika odgovornost, jer radite u zdravstvenoj struci gde je resurs koji pokušavate da kreirate/održite - zdravlje. 

Nadam se da ću imati priliku da iz ličnog i profesionalnog iskustva unapredim struku kroz procese saradnje sa medicinskim stručnjacima i generalno celim zdravstvenim sistemom. Ako kao plod tog rada barem jedan pacijent unapredi svoje zdravlje, smatraću da je posao uspešno obavljen.

Trenutni fokus mi je na potpunom istraživanju i upoznavanju kompanije, u okviru i van delokruga moje trenutne pozicije. 

Želim da u budućnosti zaista istražim što više, kako bih imao jasnu viziju kako se i gde možemo dalje unapređivati i usavršavati i kao pojedinci i kao kompanija.

KontaktOko svetalinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeO kompaniji RocheFokusna područjaKarijeraMedijiPričePolitika privatnostiPravna izjavaIzjava o zaštiti privatnostiPolitika kolačića