Srećna Nova godina

Dosegnite svoju Zvezdu vodilju i uživajte u sreći i ljubavi sa svojim najbližima u novoj 2021. godini.

2020. godina će sigurno biti upamćena kao godina u kojoj su skoro sve zemlje sveta imale ispred sebe jedan zajednički cilj, izboriti se sa globalnom epidemijom. Nismo ni slutili da bi za tako malo vremena naši životi mogli biti drastično promenjeni.

Epidemiološke mere koje se moraju poštovati, odgovornost pojedinca, ograničena okupljanja i ostale mere postale su deo svakodnevice. Svi pričaju o takozvanoj „novoj normalnosti“ i sa nestrpljenjem je očekuju.

Međutim u jednoj stvari bismo se svi mogli složiti a to je da je požrtvovanost medicinskog osoblja bez sumnje obeležilo ovu godinu. Od početka epidemije, mesecima u skafanderima i crvenim zonama, oni su davali i daju sve od sebe kako bi pomogli našem stanovništvu. Svedoci smo herojskih priča i podviga iz COVID bolnica i ovim putem bismo želeli još jednom da im se zahvalimo za sve što su učinili tokom ove godine. Pokazali su još jednom da je zdravstvo bilo i da će ostati pokretač razvoja savremenog društva.

Srećna Nova 2021. godina.

KontaktOko svetalinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeO kompaniji RocheFokusna područjaKarijeraMedijiPričePolitika privatnostiPravna izjavaIzjava o zaštiti privatnostiPolitika kolačića