Roche medju prvima VIP CHARITY partner na Belgrade Business Run 2019

U skladu sa društvenom odgovornošću koja je inkorporirana u našu poslovnu strategiju, Roche Srbija je među prvima podržao humanitarnu inicijativu Beogradskog trkačkog kluba i Fondacije Ana i Vlade Divac za finansiranje školovanja najboljih srednjoškolaca iz socijalno ugroženih porodica.

Doniranim sredstvima finansiraće se jednogodišnja stipendija Fondacije Ana i Vlade Divac za jednog odličnog đaka, čime će mu biti pružena prilika da školovanje nastavi bez materijalnih prepreka. Povod za akciju je manifestacija Belgrade Business Run, koja promoviše fizičku aktivnost i zdrav način života, a među više hiljada učesnika naći će se i 20 predstavnika Roche Srbija. Zadovoljstvo nam je da podržimo ovu humanitarnu akciju i da poštujući etičke standarde i načela našeg poslovanja kreiramo vrednost ne samo za naše zaposlene i pacijente, već i za društvo.

Istovremeno Roche Srbija ce podrzati inicijativu Roche Grupe pod nazivom "Childrens Walk" i tom prilikom zaposleni u kompaniji daju svoj lični doprinos poboljšanju uslova života i školovanja dece u najsiromašnijim zemljama sveta.

KontaktOko svetalinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeO kompaniji RocheFokusna područjaKarijeraMedijiPričePolitika privatnostiPravna izjavaIzjava o zaštiti privatnostiPolitika kolačića