Kompanija Roche osmu godinu zaredom proglašena je za najpouzdaniju i najstabilniju kompaniju u oblasti farmacije, biotehnologije i nauke po Dow Jones indeksu (DJSI). 

"Veoma smo ponosni na ovo priznanje", izjavio je izvršni direktor Roche Grupe Severin Schwan. "To što smo ponovo izabrani za najbolju kompaniju iz oblasti zdravstva na svetu rezultat je posvećenosti svih zaposlenih širom Roche grupe. Održivost je važan deo onoga što radimo u Roche-u, srž našeg poslovanja, danas i u budućnosti. Čvrsto verujem da je naš glavni doprinos društvu poboljšanje zdravstvene zaštite, razvoja izuzetno važnih dijagnostičkih testova i lekova. Ukoliko uspemo u tome, imaćemo kontinuirane i značajne rezultate." 

Priznanje je stiglo zahvaljujući veoma dobrim rezultatima u mnogim kategorijama, uz objašnjenje da je Roche "zadržao lidersku poziciju u sektoru farmacije kao rezultat odlične strategije održivosti, koja je u potpunosti ugrađena u kulturu poslovanja kompanije. Fokusiranjem na bolji pristup zdravstvenoj nezi, poštovanju i transparentnosti, raznovrsnoj kulturi rada i saradnji sa različitim akterima, Roche je pokazao posvećenost stvaranju vrednosti za sve partnere sa kojima sarađuje."