Case Study Show 2016

Ove godine Roche d.o.o. prvi put učestvuje u Case Study Show - projektu koji je nastao 2006. godine na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu. Ovaj projekat je takmičarskog karaktera i značajan je kako za studente, tako i za kompanije učesnice - ove godine pored kompanije Roche to su Mercator, Coca Cola Hellenic, Mozzart, Devana, AirSERBIA, JTI.

Kroz Case Study show studenti imaju priliku da svoje znanje, ideje i snalažljivost pokažu prilikom rešavanja realnog poslovnog problema. Na ovaj način oni se uključuju u pravi poslovni život jedne kompanije i dobijaju priliku da steknu iskustvo koje će im u budućnosti biti od velike koristi. 

U rešavanju studije slučaja za Roche učestvovalo je 12 mladih i ambicioznih ljudi, podeljenih u 3 tima sa po dva farmaceuta i dva IT-a.

Pobednički tim je "Taxus" sa članovima: Andrija Marić, Nikola Pajić, Branko Kaitović i Marija Jovanović. Oni su za samo 5 dana osmislili edukativnu platformu o onkologiji za studente medicine i farmacije, njenu strukturu kao i način promocije i razvoj u naredne 3 godine. 

Uskoro nam se tim Taxus pridružuje u Roche d.o.o. da svoju ideju razviju do aplikacije koju će i oni lično moći da koriste u pripremi diplomskih i naučnih radova, u toku pripreme ispita ili na stažu kao pomoc iz džepa (na mobilnom telefonu). 

KontaktOko svetalinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeO kompaniji RocheFokusna područjaKarijeraMedijiPričePolitika privatnostiPravna izjavaIzjava o zaštiti privatnostiPolitika kolačića