Mi, u kompaniji Roche, verujemo da se personalizovanim pristupom postižu najbolji rezultati za  pacijente u Srbiji. Isto važi i za naše zaposlene. Za svakog pojedinca stvaramo mogućnosti koje su jedinstvene, baš kao što je i on sam. Zaposlenima pružamo podršku i fleksibilnost koja im je potrebna kako bi mogli da razviju svoj potencijal u potpunosti, a sve to uz poštovanje osnovnih vrednosti i naše misije, a to je da sada činimo ono što će pacijentima biti potrebno u budućnosti.

roche

Stoga smo kreirali poslovno okruženje koje podstiče autentičnost i slobodno izražavanje, a sve to u ime i za dobrobit pacijenata. Rad u Roche-u predstavlja mnogo više od obavljanja posla. Svi mi smo zapravo deo internacionalne porodice posvećene kreiranju značajnog uticaja na svet koji nas okružuje. Naši ljudi kontinuirano otkrivaju nove i razvijaju postojeće proizvode, osiguravajući da oni stignu do pacijenata kojima su potrebni.

Roche BGD

Isticanje različitosti je imperativ Roche-a.  Pristup je individualan prema svakom zaposlenom gde se trudimo da uočavamo kvalitete koji svaku osobu čine jedinstvenom. Težimo poslovnom okruženju u kome  svaki pojedinac , svojim veštinama i iskustvima, aktivno doprinosi uspehu cele organizacije. Različitost predstavlja pokretač inovacija, a do najboljih rešenja dolazimo kroz diskusiju i uvažavanje drugačijih perspektiva i ideja.

roche

Roche u svetu broji 98000 zaposlenih u 100 zemalja, gde multinacionalnost od 169 različitih nacija predstavlja jedan od naših najvećih ponosa. Kao kompanija, imamo naše vrednosti kojih se pridržavamo i koje su vodilja našeg korporativnog rada i ponašanja:

  • INTEGRITET koji se sastoji u radu i ponašanju u skladu sa najvišim principima etike i poštenja,
  • HRABROST koja podrazumeva preuzimanje rizika i spremnosti za nove izazove, kao i iznošenje sopstvenog mišljenja, stavova i uverenja,
  • STRAST, koja je naš glavni pokretač za poboljšanje života pacijenata.