Raditi u kompaniji Roche znači raditi na pragu inovacija. Tokom godina kreirali smo nove trendove i otvarali nova tržišta. Naše inovacije nastajale su nekada na nekonvencionalne načine, ali uvek uz najviše standarde kvaliteta. 


Naša divizija Dijagnostike svetski je predvodnik u in-vitro dijagnostici, dok je divizija Farmacija lider u polju inovativnih lekova u različitim oblastima medicine. Uvođenjem genomskog testiranja, Dijagnostika i Farmacija ujedinile su se u integrisanim strategijama i personalizovanom pristupu potrebama pacijenata. 

 

karijeraArticle

 

Mi nastavljamo da rastemo, učimo i istražujemo. U nepredvidivoj industriji podložnoj stalnim promenema poput farmaceutske, u mogućnosti smo da ponudimo dugotrajnu stabilnost koja odgovara na nove izazove. Radeći u kompaniji Roche imaćete šansu ne samo da napredujete i učite, već i da ostavite svoj lični pečat. 

 

 

Roche ceni i podržava raznolikost i različitost, uzajamno poštovanje i kulturu otvorenog razgovora. Fokusiramo se na dugotrajni razvoj i stoga je važan doprinos talentovanih i posvećenih profesionalaca, rešenih da učestvuju u zajedničkom napretku. Za uzvrat, pružamo zdravo radno okruženje koje ostavlja prostora za ličnu posvećenost i razvoj. Ukratko, na Roche gledajte kao na uspešnog i pouzdanog partnera, uz kog će Vaša karijera, kao i Vi, moći da napreduje.  

 

Na sledećem linku možete se upoznati sa mogućnostima razvoja Vaše karijere u kompaniji Roche: link